Elin Linnèa

Nio månader.
Igår blev Kian nio månader. Hipp hurra!
Nu är han verkligen överallt i lägenheten, så vi får se efter vart vi sätter fötterna. Han drar sig fram/halv kryper och när han får syn på något intressant drar han bara iväg.
Vid det här stadiet har vi tänkt att från början säga ifrån till honom vad han inte får röra: hos oss är det sladdar, kontakter och högtalarna till tvn. 
Dom där högtalarna är väldigt intressanta.
Idag har han varit på väg till dom flera gånger, men plötsligt stannar han upp och vänder sig bak mot mig, antingen fortsätter han i full fart framåt medan han skrattar  eller så viker han av och leker med lådorna till tv bänken innan han sätter fart mot högtalarna igen.
Haha! Det är svårt att hålla sig för skratt då. När man ska försöka var allvarlig och säga aja baja men han bara lyser av glädje och bus. 
Kian har även fått två nya tänder och denna gång är det båda framtänderna som kommer. Han har haft väldigt ont och biter ibland för hårt i leksaker så han får ännu mer ont. Som tröst och dessert har jag då gjort smoothieglass till honom. Väldigt populär och det hjälper mot det onda.
Jag har fryst in smoothie i små formar med pinne. Men har märkt att den åker av pinnen ganska lätt så jag har tagit bort dom och håller glassen i handen istället.
 
Kramar från oss
#1 - Anonym

Vad gulliga ni är pussåkram